Τελευταία ενημέρωση 1η Νοεμβρίου, 2023

Αυτή η δήλωση απορρήτου για την Fraud Line (που δραστηριοποιείται ως Fraud Line) ("Fraud Line", "εμείς", "εμάς" ή "μας"), περιγράφει πώς και γιατί ενδέχεται να συλλέγουμε, να αποθηκεύουμε, να χρησιμοποιούμε και/ή να μοιραζόμαστε ("επεξεργαζόμαστε") τις πληροφορίες σας όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ("Υπηρεσίες"), όπως όταν:

 • Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση https://fraudline.gr ή οποιονδήποτε ιστότοπό μας που παραπέμπει στην παρούσα δήλωση απορρήτου.
 • Να συνεργαστείτε μαζί μας με άλλους σχετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων τυχόν πωλήσεων, μάρκετινγκ ή εκδηλώσεων.

Ερωτήσεις ή ανησυχίες; Η ανάγνωση της παρούσας ειδοποίησης απορρήτου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα δικαιώματα και τις επιλογές σας όσον αφορά το απόρρητο. Εάν δεν συμφωνείτε με τις πολιτικές και τις πρακτικές μας, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο dpo@fraudline.gr.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

Αυτή η περίληψη παρέχει τα βασικά σημεία της δήλωσης απορρήτου μας, αλλά μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για οποιοδήποτε από αυτά τα θέματα κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί κάθε βασικό σημείο ή χρησιμοποιώντας τον πίνακα περιεχομένων παρακάτω για να βρείτε την ενότητα που αναζητάτε.

Ποιες προσωπικές πληροφορίες επεξεργαζόμαστε; Όταν επισκέπτεστε, χρησιμοποιείτε ή πλοηγείστε στις Υπηρεσίες μας, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε προσωπικές πληροφορίες ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την Fraud Line και τις Υπηρεσίες, τις επιλογές που κάνετε και τα προϊόντα και τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες που μας αποκαλύπτετε.

Επεξεργαζόμαστε ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες; Δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες.

Λαμβάνουμε πληροφορίες από τρίτους; Δεν λαμβάνουμε πληροφορίες από τρίτους.

Πώς επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας; Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας για να παρέχουμε, να βελτιώνουμε και να διαχειριζόμαστε τις Υπηρεσίες μας, να επικοινωνούμε μαζί σας, για την ασφάλεια και την πρόληψη της απάτης και για να συμμορφωνόμαστε με το νόμο. Ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για άλλους σκοπούς με τη συγκατάθεσή σας. Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας μόνο όταν έχουμε έγκυρο νομικό λόγο να το πράξουμε. Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας.

Σε ποιες περιπτώσεις και με ποια μέρη μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες; Μπορούμε να μοιραστούμε πληροφορίες σε συγκεκριμένες καταστάσεις και με συγκεκριμένα τρίτα μέρη. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πότε και με ποιον μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Πώς διατηρούμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς; Διαθέτουμε οργανωτικές και τεχνικές διεργασίες και διαδικασίες για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, καμία ηλεκτρονική μετάδοση μέσω του διαδικτύου ή τεχνολογία αποθήκευσης πληροφοριών δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής, οπότε δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ή να εγγυηθούμε ότι οι χάκερ, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου ή άλλοι μη εξουσιοδοτημένοι τρίτοι δεν θα μπορέσουν να νικήσουν την ασφάλειά μας και να συλλέξουν, να αποκτήσουν πρόσβαση, να κλέψουν ή να τροποποιήσουν αθέμιτα τις πληροφορίες σας. Μάθετε περισσότερα για το πώς διατηρούμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας; Ανάλογα με το πού βρίσκεστε γεωγραφικά, η ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να σημαίνει ότι έχετε ορισμένα δικαιώματα όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα. Μάθετε περισσότερα για τα δικαιώματά σας όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Πώς ασκείτε τα δικαιώματά σας; Ο ευκολότερος τρόπος για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας είναι να υποβάλετε αίτημα πρόσβασης στα δεδομένα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα εξετάσουμε και θα ενεργήσουμε βάσει οποιουδήποτε αιτήματος σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι κάνει η Fraud Line με τις πληροφορίες που συλλέγουμε; Ανατρέξτε στην πλήρη δήλωση απορρήτου.

ΠΊΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

1. ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

2. ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

3. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

4. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

5. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

6. ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ;

7. ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ;

8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ;

9. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ DO-NOT-TRACK

10. ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ;

11. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

12. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ;

13. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;

1. ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

Προσωπικές πληροφορίες που μας αποκαλύπτετε

Εν συντομία: Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε.

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς όταν εκδηλώνετε ενδιαφέρον για πληροφορίες σχετικά με εμάς ή τα προϊόντα και τις Υπηρεσίες μας, όταν συμμετέχετε σε δραστηριότητες στις Υπηρεσίες ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

Προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται από εσάς. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε εξαρτώνται από το πλαίσιο της αλληλεπίδρασής σας με εμάς και τις Υπηρεσίες, τις επιλογές που κάνετε και τα προϊόντα και τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν τα εξής:

 • ονόματα
 • αριθμοί τηλεφώνου
 • διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευαίσθητες πληροφορίες. Δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητες πληροφορίες.

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε πρέπει να είναι αληθείς, πλήρεις και ακριβείς και πρέπει να μας ενημερώνετε για τυχόν αλλαγές στις εν λόγω προσωπικές πληροφορίες.

2. ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

Εν συντομία: Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας για να παρέχουμε, να βελτιώνουμε και να διαχειριζόμαστε τις Υπηρεσίες μας, να επικοινωνούμε μαζί σας, για την ασφάλεια και την πρόληψη της απάτης και για να συμμορφωνόμαστε με το νόμο. Ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για άλλους σκοπούς με τη συγκατάθεσή σας.

Επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες για διάφορους λόγους, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τις Υπηρεσίες μας, όπως:

 • Για να σας στέλνουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ και προώθησης. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας στέλνετε για σκοπούς μάρκετινγκ, εφόσον αυτό είναι σύμφωνο με τις προτιμήσεις σας για μάρκετινγκ. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ;" παρακάτω.
 • Για τη διάσωση ή την προστασία ζωτικών συμφερόντων ενός ατόμου. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όταν είναι απαραίτητο για τη διάσωση ή την προστασία ζωτικού συμφέροντος ενός ατόμου, όπως για την αποτροπή βλάβης.

3. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ;

Εν συντομία: Επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο όταν πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο και έχουμε έγκυρο νομικό λόγο (δηλ. νομική βάση) για να το πράξουμε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όπως με τη συγκατάθεσή σας, για να συμμορφωθούμε με τους νόμους, για να σας παρέχουμε υπηρεσίες για να συνάψουμε ή να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά σας ή για να εκπληρώσουμε τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα.

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) και ο GDPR του Ηνωμένου Βασιλείου απαιτούν από εμάς να εξηγήσουμε τις έγκυρες νομικές βάσεις στις οποίες βασιζόμαστε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ως εκ τούτου, μπορούμε να βασιστούμε στις ακόλουθες νομικές βάσεις για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών:

 • Συναίνεση. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας εάν μας έχετε δώσει την άδεια (δηλαδή τη συγκατάθεσή σας) να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
 • Νόμιμα συμφέροντα. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όταν πιστεύουμε ότι είναι εύλογα απαραίτητο για την επίτευξη των νόμιμων επιχειρηματικών μας συμφερόντων και τα συμφέροντα αυτά δεν υπερτερούν των συμφερόντων και των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες για ορισμένους από τους σκοπούς που περιγράφονται προκειμένου να:
 • Αποστολή πληροφοριών στους χρήστες σχετικά με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
 • Νομικές υποχρεώσεις. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όταν πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις, όπως για να συνεργαστούμε με φορέα επιβολής του νόμου ή ρυθμιστική αρχή, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ή να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας ως αποδεικτικά στοιχεία σε δίκη στην οποία εμπλεκόμαστε.
 • Ζωτικά συμφέροντα. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όταν πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε τα ζωτικά σας συμφέροντα ή τα ζωτικά συμφέροντα τρίτου, όπως καταστάσεις που περιλαμβάνουν πιθανές απειλές για την ασφάλεια οποιουδήποτε προσώπου.

4. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Εν συντομία: Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που περιγράφονται σε αυτή την ενότητα ή/και με τα ακόλουθα τρίτα μέρη.

Ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Μεταβιβάσεις επιχειρήσεων. Ενδέχεται να μοιραστούμε ή να μεταβιβάσουμε τις πληροφορίες σας σε σχέση με ή κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, χρηματοδότηση ή εξαγορά του συνόλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλη εταιρεία.

5. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

Εν συντομία: Διατηρούμε τις πληροφορίες σας για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα ειδοποίηση απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από το νόμο.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα ειδοποίηση απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης (όπως φορολογικές, λογιστικές ή άλλες νομικές απαιτήσεις).

Όταν δεν έχουμε καμία τρέχουσα νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, είτε θα διαγράψουμε ή θα ανωνυμοποιήσουμε τις πληροφορίες αυτές, είτε, εάν αυτό δεν είναι δυνατό (για παράδειγμα, επειδή τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν αποθηκευτεί σε εφεδρικά αρχεία), τότε θα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα και θα τα απομονώσουμε από οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία έως ότου καταστεί δυνατή η διαγραφή τους.

6. ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ;

Εν ολίγοις: Στόχος μας είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω ενός συστήματος οργανωτικών και τεχνικών μέτρων ασφαλείας.

Έχουμε εφαρμόσει κατάλληλα και εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που αποσκοπούν στην προστασία της ασφάλειας των προσωπικών πληροφοριών που επεξεργαζόμαστε. Ωστόσο, παρά τις διασφαλίσεις και τις προσπάθειές μας για την ασφάλεια των πληροφοριών σας, καμία ηλεκτρονική μετάδοση μέσω του Διαδικτύου ή τεχνολογία αποθήκευσης πληροφοριών δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής, οπότε δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ή να εγγυηθούμε ότι οι χάκερς, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου ή άλλα μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη δεν θα μπορέσουν να νικήσουν την ασφάλειά μας και να συλλέξουν, να αποκτήσουν πρόσβαση, να κλέψουν ή να τροποποιήσουν αθέμιτα τις πληροφορίες σας. Παρόλο που θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, η μετάδοση προσωπικών πληροφοριών από και προς τις Υπηρεσίες μας γίνεται με δική σας ευθύνη. Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες μόνο μέσα σε ασφαλές περιβάλλον.

7. ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ;

Εν ολίγοις: Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας δεδομένα από παιδιά κάτω των 18 ετών ούτε προωθούμε προϊόντα σε παιδιά κάτω των 18 ετών.

Δεν ζητάμε εν γνώσει μας δεδομένα από παιδιά κάτω των 18 ετών ούτε προωθούμε δεδομένα σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Με τη χρήση των Υπηρεσιών, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών ή ότι είστε ο γονέας ή ο κηδεμόνας ενός τέτοιου ανηλίκου και ότι συναινείτε στη χρήση των Υπηρεσιών από τον εν λόγω ανήλικο εξαρτώμενο. Εάν μάθουμε ότι έχουν συλλεχθεί προσωπικές πληροφορίες από χρήστες κάτω των 18 ετών, θα απενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό και θα λάβουμε εύλογα μέτρα για την άμεση διαγραφή των δεδομένων αυτών από τα αρχεία μας. Εάν αντιληφθείτε ότι ενδέχεται να έχουμε συλλέξει δεδομένα από παιδιά κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο dpo@fraudline.gr.

8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ;

Εν συντομία: Σε ορισμένες περιοχές, όπως ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος (ΕΟΧ) και το Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ), έχετε δικαιώματα που σας επιτρέπουν μεγαλύτερη πρόσβαση και έλεγχο των προσωπικών σας πληροφοριών. Μπορείτε να αναθεωρήσετε, να αλλάξετε ή να τερματίσετε το λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή.

Σε ορισμένες περιοχές (όπως ο ΕΟΧ και το Ηνωμένο Βασίλειο), έχετε ορισμένα δικαιώματα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το δικαίωμα (i) να ζητήσετε πρόσβαση και να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, (ii) να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή, (iii) να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και (iv) κατά περίπτωση, τη φορητότητα των δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Μπορείτε να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην ενότητα "ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ;" παρακάτω.

Θα εξετάσουμε και θα ενεργήσουμε σύμφωνα με κάθε αίτημα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.

Εάν βρίσκεστε στον ΕΟΧ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε παράνομα τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε επίσης το δικαίωμα να καταγγείλετε στην αρχή προστασίας δεδομένων του κράτους μέλους σας ή στην αρχή προστασίας δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εάν βρίσκεστε στην Ελβετία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ομοσπονδιακό Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων και Πληροφοριών.

Ανάκληση της συγκατάθεσής σας: Εάν βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην ενότητα "ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;" παρακάτω.

Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας πριν από την ανάκλησή της, ούτε θα επηρεάσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργείται με βάση άλλους νόμιμους λόγους επεξεργασίας πλην της συγκατάθεσης.

Διακοπή επικοινωνίας μάρκετινγκ και προώθησης: Μπορείτε να διαγραφείτε από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ και προώθησης ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο διαγραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που παρέχονται στην ενότητα "ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;" παρακάτω. Τότε θα διαγραφείτε από τους καταλόγους μάρκετινγκ. Ωστόσο, ενδέχεται να εξακολουθήσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας – για παράδειγμα, για να σας στέλνουμε μηνύματα σχετικά με τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση και τη χρήση του λογαριασμού σας, για να απαντήσουμε σε αιτήματα υπηρεσιών ή για άλλους μη εμπορικούς σκοπούς.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τα δικαιώματα απορρήτου σας, μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση dpo@fraudline.gr.

9. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ DONOTTRACK

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο και ορισμένα λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα περιλαμβάνουν μια λειτουργία ή ρύθμιση Do-Not-Track ("DNT"), την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να δηλώσετε την προτίμησή σας να μην παρακολουθούνται και να μην συλλέγονται δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητές σας κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Στο παρόν στάδιο δεν έχει οριστικοποιηθεί κανένα ενιαίο τεχνολογικό πρότυπο για την αναγνώριση και την εφαρμογή των σημάτων DNT. Ως εκ τούτου, επί του παρόντος δεν ανταποκρινόμαστε σε σήματα του προγράμματος περιήγησης DNT ή σε οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό που κοινοποιεί αυτόματα την επιλογή σας να μην παρακολουθείτεται στο διαδίκτυο. Εάν υιοθετηθεί ένα πρότυπο για την ηλεκτρονική παρακολούθηση το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσουμε στο μέλλον, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτή την πρακτική σε μια αναθεωρημένη έκδοση της παρούσας δήλωσης απορρήτου.

10. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

Εν συντομία: Ναι, θα επικαιροποιήσουμε την παρούσα ειδοποίηση εφόσον είναι απαραίτητο για να παραμείνουμε συμβατοί με τους σχετικούς νόμους.

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την παρούσα ειδοποίηση απορρήτου από καιρό σε καιρό. Η επικαιροποιημένη έκδοση θα υποδεικνύεται από μια ενημερωμένη ημερομηνία "Αναθεωρημένη" και η επικαιροποιημένη έκδοση θα τίθεται σε ισχύ μόλις είναι προσβάσιμη. Εάν προβούμε σε ουσιώδεις αλλαγές στην παρούσα ειδοποίηση απορρήτου, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε είτε με εμφανή ανάρτηση ειδοποίησης για τις εν λόγω αλλαγές είτε με απευθείας αποστολή ειδοποίησης σε εσάς. Σας ενθαρρύνουμε να ανατρέχετε συχνά στην παρούσα ειδοποίηση απορρήτου για να ενημερώνεστε για τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τις πληροφορίες σας.

11. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ;

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα ειδοποίηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (DPO) , Βασίλη Σταματόπουλο, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dpo@fraudline.gr, μέσω τηλεφώνου στο +302111155525 ή μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση:

Γραμμή απάτης

Βασίλης Σταματόπουλος

Βερανζέρου 15

Αθήνα, Αττική 10677

Ελλάδα

12. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας σας, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς, να αλλάξετε τις πληροφορίες αυτές ή να τις διαγράψετε. Για να ζητήσετε να αναθεωρήσετε, να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (DPO).

13. ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Η παρούσα Πολιτική για τα cookies εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε τα cookies και τις επιλογές σας σχετικά με τη χρήση τους.

Τι είναι τα Cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που οι ιστότοποι τοποθετούν στη συσκευή σας κατά την περιήγησή σας. Χρησιμοποιούνται ευρέως για να θυμούνται τις προτιμήσεις σας, είτε για μία μόνο επίσκεψη (μέσω ενός "cookie συνεδρίας") είτε για πολλαπλές επαναλαμβανόμενες επισκέψεις (χρησιμοποιώντας ένα "μόνιμο cookie").

Η χρήση των Cookies από εμάς

Χρησιμοποιούμε cookies για διάφορους σκοπούς, όπως για να ενεργοποιήσουμε ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπου, να παρέχουμε αναλύσεις, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας και να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστης. Παρακάτω παρατίθεται λεπτομερής κατάλογος των cookies που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας:

Προτίμηση γλώσσας Polylang (pll_language)

Περιγραφή: Αυτό το λειτουργικό cookie τίθεται από την Polylang για να θυμάται τη γλώσσα που έχει επιλέξει ο χρήστης και για να λαμβάνει πληροφορίες για τη γλώσσα όταν δεν είναι διαθέσιμες με άλλο τρόπο.

Διάρκεια: διάρκεια: 1 έτος

Τύπος: Λειτουργικός

Συναίνεση CookieYes (cookieyes-consent)

Περιγραφή: Χρησιμοποιείται για να θυμάται τις προτιμήσεις συγκατάθεσης των χρηστών, έτσι ώστε οι προτιμήσεις τους να γίνονται σεβαστές σε επόμενες επισκέψεις σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες του ιστότοπου.

Διάρκεια: Διάρκεια: 1 ημέρα

Τύπος: Τύπος: Λειτουργικός/Προτίμηση

Google Analytics Cookies

Cookie Google Analytics (_ga)

Περιγραφή: Ορίζεται από το Google Analytics για τον υπολογισμό δεδομένων επισκεπτών, συνεδριών και καμπανιών και την παρακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου για την αναφορά ανάλυσης του ιστότοπου. Αποθηκεύει τις πληροφορίες ανώνυμα και αποδίδει έναν τυχαία παραγόμενο αριθμό για την αναγνώριση των μοναδικών επισκεπτών.

Διάρκεια: 1 έτος, 1 μήνας, 4 ημέρες

Τύπος: Analytics

Cookie Google Analytics (_gid)

Περιγραφή: Ορίζεται από το Google Analytics για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν έναν ιστότοπο και συμβάλλει στη δημιουργία μιας αναλυτικής έκθεσης σχετικά με την απόδοση του ιστότοπου. Τα δεδομένα που συλλέγονται περιλαμβάνουν τον αριθμό των επισκεπτών, την προέλευσή τους και τις σελίδες που επισκέφθηκαν, σε ανώνυμη μορφή.

Διάρκεια: Διάρκεια: 1 ημέρα

Τύπος: Analytics

Cookie Google Analytics (_gat_gtag_UA_*)

Περιγραφή: Ορίζεται από το Google Analytics για την αποθήκευση ενός μοναδικού αναγνωριστικού χρήστη.

Διάρκεια: 1 λεπτό

Τύπος: Analytics

Cookie προβολής σελίδας Google Analytics (_ga_*)

Περιγραφή: Ορίζεται από το Google Analytics για την αποθήκευση και την καταμέτρηση των προβολών σελίδων.

Διάρκεια: διάρκεια: 1 έτος

Τύπος: Analytics

advanced-floating-content-close-btn